Lean Simulation Game

Wilt u zien hoe u uw organisatie meer efficiënt kunt inrichten. Of: Wilt u zien wat het effect van Lean is voor een organisatie? De Lean business simulation game biedt hier een perfecte oplossing!  

"I hear and I forget. I see and I remember. I do and I understand." 
Confucius 551 v.Chr. - 479 v.Chr. 

Lean business simulation game
De Lean Simulation game is een business simulatie spel met rollenspel (serious gaming). Deelnemers krijgen allemaal een rol en zijn onderdeel van het proces. 

Inzicht in processen en het LEAN effect
De Lean Simulation Game is zeer geschikt om een dieper inzicht te krijgen in de operationele processen en het effect van LEAN. In de Lean Simulation Game wordt gewerkt met Business Process Redesign, Takt, Two-Bin en meer. Deelnemers krijgen een goed inzicht in de effecten van LEAN.  

Opbouw van de simulation game
De Lean Simulation Game wordt ingeleid met een uitleg hoe de game is opgebouwd. Daarna wordt de game in 2 of meer ronden gespeeld. Na iedere ronde wordt het verloop geëvalueerd en kunnen verbeteringen worden voorgesteld die in de volgende ronde kunnen worden getest. Als grondstof en product wordt met LEGO gewerkt.

Unieke game geeft intensieve leerervaring

De kracht van de Lean Simulation Game is de opzet. De deelnemers zijn op realistische wijze onderdeel van het proces. Naast lean begrippen ervaren de deelnemers ook diverse vaardigheden en gedrag. Juist door het te ervaren is de leerervaring veel sterker. Juist hierdoor is de leerervaring veel sterker, dat is de kracht van serious gaming.
      

Geïnteresseerd? Neem contact op!
Wilt u meer specifieke informatie, stel uw vraag of neem contact op voor een offerte.   

JBMS.nl - lean simulation game (foto 1)

JBMS.nl - lean simulation game (foto 2)


(c) 2005-2019  JBMS consultancy & training - Knowledge as competitive advantage

webxpress.constanten.MenuItemLanguage:0
webxpress.db.EntityClasses.DomeinEntity:30
webxpress.db.EntityClasses.SiteEntity:30
webxpress.db.EntityClasses.MenuItemEntity:27
Total Size of Session Data: 88,00 kb